دلایل ایجاد گل مژه + راه های درمان-راهبرد معاصر
لیگ قهرمانان اروپا با صدای عادل فردوسی‌پور بعد از ۶ سال دوری از گزارشگری مرگ فجیع ۳ عضو یک خانواده در تصادف با قطار در مسیر اندیمشک عذرخواهی بازیکن استقلال به خاطر لباس نیمار اگر جزو این افراد هستید نباید چای بنوشید لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

دلایل ایجاد گل مژه + راه های درمان

یک فوق تخصص گلوکوم درباره دلایل ایجاد گل‌مژه و نحوه درمان آن توضیحاتی را ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۱۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ قاسم فخرایی متخصص و جراح چشم، فوق تخصص سگمان قدامی و گلوکوم درباره گل‌مژه، اظهار کرد: گل‌مژه یک عفونت حاد میکروبی است که در غده‌های چربی زمینه‌ای چشم با حالت چرکی باعث ایجاد تورم و قرمزی پلک می‌شود.

او با اشاره به زمینه ایجاد گل‌مژه گفت: خوب کار نکردن غدد ترشح کننده چربی پلک و عدم رعایت بهداشت فردی باعث ایجاد گل‌مژه می‌شوند. توصیه می‌شود افراد در هفته چند بار با استفاده از آب گرم و شامپوبچه پلک‌های خود را شستشو داده و ماساژ دهند تا دهانه غدد چربی پلک باز شده و عفونت ثانویه در چشم ایجاد نشود.

گل‌مژه چگونه درمان می‌شود؟
این جراح چشم با بیان اینکه بیشتر افرادی که زمینه بروز جوش صورت دارند با معضل گل‌مژه درگیر می‌شوند، تاکید کرد: بروز جوش باعث شیوع بیشتر گل‌مژه در افراد می‌شود. در بیشتر مواقع نیازی به استفاده از آنتی بیوتیک‌نیست و گل‌مژه خود به خود بهبود می‌یابد، اما در صورت تورم، التهاب و درد شدید می‌توان از کپسول‌های آنتی‌بیوتیک برای کاهش درد و التهاب چشمی ناشی از گل‌مژه استفاده کرد.

باور‌های غلط درباره مفید بودن گل‌مژه برای چشم
فخرایی گفت: گل مژه یک عفونت چرکی است و بر خلاف باور برخی افراد هیچ فایده‌ای برای سلامت چشم‌ها ندارد.

این فوق تخصص سگمان قدامی با اشاره به عدم تاثیر لنز آلوده در ایجاد گل‌مژه، بیان کرد: خطر لنز آلوده به عفونت‌های میکروبی قرنیه مربوط می‌شود، البته لنز می‌تواند به عنوان یک جسم خارجی روی چشم قرار بگیرد و باعث واکنش سطح داخلی پلک شود و آن را متورم، برآمده و نامنظم کند.

فخرایی در پایان با اشاره به اینکه بیشترین عامل در جهت بروز گل‌مژه عدم رعایت بهداشت فردی است، یادآوری کرد: تماس دست آلوده هم زمینه تجمع میکروب‌ها در سطح چشم را ایجاد می‌کند.

گفتنی است، گل مژه‌ها بسیار دردناک بوده و از علائم بروز آن می‌توان به آب ریزش چشم و تورم پلک‌ها اشاره کرد.

به طور معمول گل مژه باعث ایجاد مشکلات بینایی نمی‌شود، اما در صورت بزرگ بودن با فشار بر روی قرنیه چشم باعث تاری دید خواهد شد که بهترین گزینه در این شرایط درمان به موقع آن و مراجعه به چشم پزشک است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار